Transformiceblog!

I ♥ TFM!

MINIJÁTÉKOK

 

Hivatalos Minijátékok

A hivatalos minijátékok játszhatóak minden szobában, amelyek tartalmazzák a nevét az adott minijátéknak.

‌• Survivor

A cél az, hogy megpróbálj életben maradni, ameddig csak tudsz. Két különböző Survivor van: az első szabályos Survivor, ahol a sámán megpróbálja megölni az egereket. Meg kell maradni, óvakodj és mindenre légy készen, amit a sámán dob rád! A második típus az úgynevezett Vampire Survivor. Egy egér véletlenszerűen vámpírrá változik, és ő megpróbálja megfertőzni a többi egeret!

‌• Bootcamp

Teszteld tudásodat kihívást jelentő, egyedi pályákon. Minden forduló 6 percig tart, és újraéledsz minden 15 másodpercben. Találkozni fogsz sok akadállyal, beleértve az átfordulásokat és sarok-ugrásokat. Ki kell dolgozni a helyes utat a sajtig és vissza! Nincs sámán a Bootcampon. A ruházat is tiltva van, hogy minimalizáljuk a késedelmet, hogy minden egér egyforma lehetőségekkel induljon.

‌• Vanilla

Elkerülnéd a felhasználók által készített pályákat? Ha igen, a Vanilla neked való! A Vanillában csak a programozók által készített eredeti pályák vannak. Tökéletesítsd tudásodat úgy, hogy nem kell aggódnod rossz pályák miatt.

‌• Racing

Versenyezz más egerekkel, hogy ki szerzi meg elsőként a sajtot! Nem kell aggódnod, hogy a sámán tönkreteszi a pályát, vagy rossz pályákon kell játszani. A racing szobákban a P7 (Sámán nélküli) és P17 (Racing) kategóriában lévő pályák játszódnak felváltva.

‌• Defilante

Hasonlóan működik a Racinghez, csak ennek a minijátéknak megvan a saját pályakategóriája (P18). Itt az a legőfbb cél, hogy miniél több +1 jelet szerezzünk a pálya teljesítése közben.

 

Modul Minijátékok

 

Traitor

Szoba: /room #traitor

Leírás:
Első hozzászólásban mindent megtalálasz a minigameről. Jah és amit marko nem írt le, az az hogy van egy egér akinek kék a neve (halván ,türkisz kék), ő a SPY, aki mutatja 20 mp-ként ha lenyomja a CTRL -t, hogy melyik irányban van a traitor(áruló).

Megj.:
A *TAB*gombbal lehet vissza vonni, a megjelölt/szavazott egeret. Érdemes angol vagy valami, 'népesebb' szerverre átmenni.


♫Dancedance♫

Szoba: /room #dancedance

Leírás:
Ez egy eléggé ismert (legalábbis számomra) minigame. Cannonball-ok (ágyúgolyó-k) esnek le a felhő talajra, de persze mindegyiken a nyíl másfelé mutat. Ha például egy felfelé mutat, akkor neked ugarnod kell, ha lefelé akkor gugolnod kell. Pontokat is kapsz , ha jól találtad, el... és egy időután begyorsul a cannonballok spawnolása. A pontok számolását akkor kezdi el , ha rákatintasz a *Dance* emiton-re.(Tánc gomb)


Football

Szoba: /room #football

Leírás:
Szerintem ezt a minigame-t már anevéből is tudjátok miről is szólhat. Két csapat van, egy piros és egy kék, cél a cannonball/sajt belővése a kapuba. SPACE lenyomásával tudod kilőnni a ladbdát, ami itt most egy sajt.


Towerdefense

Szoba: /room #towerdefense

Leírás:
Többnyire walljumpolos mapek vannak. A játék célja, hogy az egerek eljussanak a sajthoz(ilyenkor ki is vitték a pályát). A shaman célja az, hogy ezt megakadályozza shamanitemek használásával. Két eszközt tud csak használni, ez a nyíl és a spirit. A nyíllal ha például balra mutat, akkor balra fogja kilőni a cannonball-t (ágyugolyót). (Így akadályozza meg a sajt elérést) Amikor shaman vagy nem csak a nyilat és a spiritet tudod használni. Ha megnyomod az F1-et ezt írja ki:

Your points: _
Keys Tower Name Cost Description
F2/c Cannon Tower 6 Powerful
F3/v Ball Tower 3 Weak but cheap
F4/b Bomb Tower 4 Bit stronger than balls
F5/n Spirit Tower 4 Evil spirits

Ennek a fordítása talán :
Pontjaid: _
Gombok Torony típusa Ára Leírás
F2/c Cannon Torony 6 Erőteljes
F3/v Labda Torony 3 Gyenge de olcsó
F4/b Bomba Torony 4 Kicsit erősebb a labdánál
F5/n Spirit Torony 4 Gonosz spirit


Pewpew

Szoba: /room #pewpew

Leírás:
Ez egy elég jó minigame, legjobban talán úgy becézném, hogy 'majom FFA'. Deatmatch-es mapeken (pályákon) játszunk, és nem csak cannonball-t (ágyugolyót) lövünk ki, hanem más 'vicces' dolgokat. Mindenki can egy 'felszerelése', például kap cannonball-t és egy labdát. A tárgyak gyorsabban repülnek. Ha jól tudom háromszor lehet újra éledni, ha csak valaki más megnem nyeri a minigame-t. A 'vicces' dolgoknál gondolok én :

- Jégbefagyott egérre
- (2011-es) Valentinnapi
- Cannonball
- Kis,nagy doboz
- Labda
- Kis,nagy deszka
- Bomba
...

Ratapult

Szoba: /room #ratapult

Leírás:
Régebbi játékosoknál nincs mit leírni. No de az újabbaknak... Lényeg az, hogy van két csapat (a színek körönként változnak) és lekell lökni a másik csapat-ot anvilokkal (súlyokkal). Tudod az anvilok irányát változtatni, a *C* lenyomásával. 0°,30°,60°,-30°,-60°fokos szögben tudsz lőni. Ezt megtudod változtatni, a !_ parancsal, a _ helyére írsz egy számot, például 2, akkor az alap szög, ami eddig a 0° volt most a 2° lesz, így megváltozik, például a 30° helyett 30° lesz. Ha megnyerted a meccset, akkor pontokat kapsz, amiket belehet váltani dupla, vagy tripla támadásra, a duplához az 1-est a trpilához a 2-es gombot kell megnyomni.


Más minigame-k

CheeseHunt
Szoba: /room #cheesehunt

Domination
Szoba: /room #domination

Keyhunt
Szoba: /room #keyhunt

Campal
Szoba: /room #campal

Elimination
Szoba /room #elimination

Infected
Szoba: /room #infected

Deploy
Szoba: /room #deploy

PewPew
Szoba /room #pewpew

Lagball
Szoba: /room #lagball

Pictionary
Szoba: /room #pictionary

Tagging
Szoba: /room #tagging


Naggyából ezek, remélem tudtam segíteni! Aki valamelyik 'Más minigame-k' közül tudja, hogy mi a lényeg, kérem nekem írjon!

Forrás/Segítség:
A transformice chat-jébe, írjátok be ezt a parancsot /module és kihozza nektek az aktuális moduleminigame-eket és mellé a játékosokat (akik játszanak velük).
Például:
Minigame neve | Játékosokszáma
Pewpew : 43

 

Információ: Zlogg és Mestermarko

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 2
Heti: 10
Havi: 10
Össz.: 4 394

Látogatottság növelés
Oldal: Minijátékok
Transformiceblog! - © 2008 - 2024 - transformiceblog.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »